tiistai 17. heinäkuuta 2012

Vihaiset linnut

Pitkään on ollut taas hiljaisuutta leipomis puolella! Sitä se välil tuppaa oleen kun ei kuitenkaan sukua niin paljon ole ketkä kakkuja tilaisi ja kun ei sitä itselle tuu tehtyä kuitenkaan sillai muute vaan!!! Mutta nyt siihen hiljaisuuteen tuli katkos ja sain toteuttaa taas itseäni marsipaani kakun muodossa!
Tehtäväni oli suunnitella syntymäpäiväkakku 18 vuotiaalle pojalle ja suunnitteluun sain vapaat kädet! Tiesin että poika on paljon tekemisissä tietokoneiden ja eri pelien kanssa, joten päätin toteuttaa nyt muotivillityksenä pyörivästä Angry Birds teemaisen kakun!!!
Kakun sisustaan tein ihan tavallisen sokerikakkupohjan, täytteeksi tein vadelma moussen ja kostutin kakun tropical mehulla. Kuorrute kakun päällä on marsipaani-sokerikuorrute sekoitetta ja koristeet onkin kaikki tavallista marsipaania! Ostan yleensä marsipaani-/sokerikuorrutteet Tampereelta Ullanunelma liikkeestä, mutta mennessäni kauppaan huomasinkin harmikseni liikkeen olevan lopetettu!!! Todella surku, sillä en ole löytänyt vielä ainoatakaan vastaavaa liikettä, mistä tarvikkeita voisi ostaa ja netti liikkeissä ei taas valikoimaa oo niin paljoa!!!=( Täytyy yrittää itse jossain vaiheessa perehtyä tuon sokerimassan tekemiseen!!
Koristeista tuli mielestäni hyvät, vaikken ennen olekkaan juurikaan tehnyt mitään hahmoja kakkuihin!!
Sankari ja muutkin vieraat olivat jälleen tyytyväisiä kakkuun, ja se onkin paras palkinto tällä alalla, että tietää onnistuneensa niin että kakun tilaajakin on tyytyväinen!!:)

Jahka syksy tulee, niin alkaa kakku rintamallakin olla enempi vilinää, ollessa syntymäpäiviä enempi ja omat häätkin on tiedossa tuossa joulukuussa, jonne itse aion väkertää kakkut!!!:)

4 kommenttia:

 1. Onpa hienoja kakkuja! :) Iteki miettiny käväsyä Ullanunelmassa, että ostas tuota massaa ja testais. Mut harmi kyllä kun hävinny se kauppa! =z Onneks netistä saa mut olis se kiva siel ollu paikanpääl käydä.

  VastaaPoista
 2. kiitos paljon!!:) juu itsee harmitti suunnattomasti liikkeen poistuminen ja kun en itse ole kauhean innokas netistä tilaamaan kun aina ei netissä olevista kuvista näe kunnolla että millaisia myytävät tuotteet oikeasti on!!!:( onneksi ideaparkkiin on tullut siihen iloinen keittiö liikkeesee vähä enempi noita massoja ja erilaisia koristelu välineitä!!:)

  VastaaPoista
 3. Upeita kakkuja! Varsinkin tää on niin söpö♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon!!^^ yllätyin kieltämättä itekki kuinka hyvin linnut onnistuivat!!:D

   Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit muistakaa nimimerkki!