maanantai 1. lokakuuta 2012

Vihainen lintu jälleen vauhdissa

Pitkä aika taas viime kerrasta kun olen kirjoitellut tänne viimeksi... Saatuani vihdoinkin työpaikan on aikani mennyt oikeastaan siihen, vapaa ajalle ei juurikaan ole jäänyt tilaa, pakollisten hääjärjestelyiden ohella!! Muutaman teoksen olen tässä välissä ehtinyt taiteilemaan joten pitemmittä puheitta itse asiaan:

Tälläinen kiukkuinen tirppa lensi kaverini pojan syntymäpäiville!!!:) Sisällä perinteinen kakkupohja vadelma rahka täytteellä!!!:) Kakun teossa tuli vaihteeksi kiire, koska pääsin sinä päivänä töistä vasta illalla myöhään ja kakku oli määrä toimittaa samana päivänä. Itse en uskaltanut kuorruttaa kakkua edellis päivänä, koska meidän jääkaappi on niin kostea, joten pelkäsin marsipaanin lässähtämistä toden teolla!!! Mutta onneksi päivänsankari oli todella tyytyväinen kakkuunsa ja se onkin pääasia näissä jutuissa!!!:)

Sain myös vanhalta luokka toveriltani pyynnön tehdä hänen poikansa 2 vuotis syntymäpäiväkakkuun kakun koristeen joka esittäisi muumia!!! Se olikin melkoisen haastavaa minulle, kun en hirmuisesti ole noihin pieniin hahmoihin vielä perehtynyt!! Mutta lopputulos oli odotettua onnistuneempi jopa omasta mielestäni!!!:)


3 kommenttia:

  1. Oi toi muumi on söpö. Ehkäpä tilaan sulta M:n synttärikakkuun tollaisen:)

    VastaaPoista
  2. kiitos paljon!!^^ Teen kyllä mielelläni jos vain haluatte!!!:)

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit muistakaa nimimerkki!