perjantai 17. toukokuuta 2013

Jalkapallo ja Super Mario

Sain tuossa hetki sitten hyvältä ystävältäni (joka on myös naapurini) pyynnön tehdä hänen pojalleen jalkapallo kakun ja hänen miehensä pojalle Super Mario kakku!!! Ja tietysti minun oli suostuttava tähän vaikka töissä onkin ollut vähän kiirettä!!! Mutta suuremmitta puheitta asiaan..:
Tämän jalkapallon sisustana on vadelma-mustikka täyte ja kostutuksena appelsiinimehu. Kakkupohjana toimii aivan tavallinen sokerikakkupohja.
Itse olin tähän jalkapalloon tyytyväinen kun mielestäni onnistuin melkoisen hyvin samaan nuo täplät symmetriseksi!!!:) Ja nurmikkokin täytyy aina olla!!!

Sitten se suurempitöisempi kakku jonka tänä aamuna sain tehtyä!!
Inspiraationa toimi se aito ja alkuperäinen Super Mario Bros1 nintendopeli jota itsekkin hakkasin pienenä yhden jos toisen kerran läpi!!! Voi kun saisin sen pelin vielä kätösiini!!!^^
Sisuksista löytyypi sokerikakkupohjan lisäksi mansikka-mustikka täyte. Kostukkeena käytin alkoholitonta omenasiideriä.
Koristeet on kaikki itse tehty marsipaanista ja sokerimassasta. Pyrin tekemään mahdollisimman paljon oleellisia hahmoja kyseisestä pelistä!! Nähtäväksi jää mitä sankari kakusta tuumaasi!!!:)
Mario ja Prinsessa plus sienet!!! 
Sienien teko olikin melkoisen helppoa, varsinkin kun on itse katsellut oikeita malleja tuossa olohuoneemme akvaarion päällä!!;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit muistakaa nimimerkki!