lauantai 21. joulukuuta 2013

Koripallokakku

Sain kun sainkin tuon tilaukseen menevän kakun valmiiksi!!:) Hankalaahan se oli kun toisessa kädessä on melkoinen tollo silvotun sormen vuoksi!! Mutta löytää itsestään ainakin uusia kykyjä kun pystyy tekemään takapakeista huolimatta sen mitä oli luvannut!!:) Eikä jää vain avuttomana toljottamaan paikoilleen kun ei mukamas pysty mitään tekeen!! No joo tietty jos kokonaan olis poikki menny sormi niin ehkä sitten olisin luovuttanut kakun teossa!!:D Mutta parempi näin niin ei tullut muillekkaan enempää harmeja kakun suhteen!!:)
Toiveina  kakulle oli suklainen, raikas rahkatäyte, koripallo kera violettien tähtien ja pelinumeroiden!!:)
Tilaajalla oli hirmuisesti ideoita, että mitä kaikkea kakun olisi pitänyt vielä sisältää koristeiden puolesta, mutta jouduin hänelle sanomaan että nyt taitaa tulla liikaa jos nämä kaikki aiomme toteuttaa!! Tulee helposti niin sotkuisen näköistä!! Tuohon olisi meinaan pitänyt ympätä vielä valkoiset reunapursotukset!! Mutta onneksi tilaaja oli ymmärtäväinen tästä asiasta ja suostui siitä luopumaan!!
Nuo tähtien keskellä olevat numerot ovat hänen pelinumeroitaan
Päätyihin tuli seurat jossa hän on pelannut!!:)
Täytteenä oli suklaapohjan lisäksi kuningatar-rahkahyydyke, kostukkeena käytin perinteistä appelsiinimehua ja pinnalle tuli Canache- kuorrutus ja koristeet ovat sokerimassaa!!:)
Toivottavasti sankari pitää kakustaan ja uskaltautuu minulta tilaamaan toistekkin!!^^
Käteni oli tosiaan tässä kunnossa!!:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit muistakaa nimimerkki!