maanantai 10. elokuuta 2015

Ritarillista menoa

Heinäkuun puolessa välissä oli serkkupoikani syntymäpäivät. Toiveena oli ritariteeman mukainen kakku ja sellaisenhan minä myös toteutin! ;)

En ole päässyt tekemään ennen monikerroksista kakkua ja tämä linnahan oli omiaan toisen kerroksen tekemiselle. Kerrosten välin tuin paksuilla mehupilleillä etteivät mene kuljetuksen aikana sisäkkäin. Lisäksi päällystin molemmat kerrokset erikseen joten väliin jäänyt ylimääräinen sokerimassa kerros tukevoitti kakkua vielä lisää! :) Kreemillä tein linnan seiniin köynnöksiä kulkemaan. Ja mitäpä olisi linna kakku ilman ritaria, lohikäärmettä ja aarrearkkua! Sisäinen lapsenmielisyyteni pääsi tässä taas hyvin valloilleen ;) Pohjana oli aivan tavallinen kakkupohja ja täytteenä oli muistaakseni mustikka rahka mousse. Kakku sai sankarinkin ihan täpinöihin ja lapset olisivat heti halunneet syödä tuon lohikäärmeen tuosta poies! =D

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana kakku! Kyl kelpaisi meikällekin tuollainen vieläkin! : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hi hii kiitosta paljon ^_^ Itse ainakin olen sen verran lapsenmielinen, että varmasti joku kerta toteutan itselleni jonkun vastaavan version omiin synttäreihini ;)

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit muistakaa nimimerkki!